SMINKE *jane iredale*


NYHET HOS SOFIEMYR FRISØR!


NÅ FÅR DU KJØPT SMINKEN DIN HOS OSS!
Vi har gleden av å få introdusere jane iredale mineral makeup.

Vi har valgt å ta inn jane iredale sminke og hvorfor kan du lese her.
Du finner også masse god informasjon om produktet her :

Jane iredale mineralmakeup:
For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud og vi gleder oss til å introdusere deg for jane iredale.
Hvert eneste produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie.
Velkommen til vårt univers – din beste hud starter her!

Hudpleiende makeup som er lett å påføre.
Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.  Våre mineralpudder vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt.The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen.

Fantastisk dekkevne med naturlig finish.
Baseproduktene våre inneholder finknuste mineraler som gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

Antioksidanter og vitaminer.
Vitaminene og antioksidantene du finner i samtlige jane iredale produkter bidrar til de hudpleiende egenskapene og forsterker fordelene ved makeupen vår.

Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent.
Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du kan opprettholde en sunn hud.
jane iredale har seks produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler; Amazing Base® SPF20, PurePressed® Base SPF20, Glow Time® BB Cream SPF25, Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15, Powder-Me SPF® Dry Sunscreen SPF30 og LipDrink® Lip Balm SPF15.
Disse produktene inneholder titaniumdioksid og er vannresistente i opptil 40 minutter.
Pleiende og beroligende.
Sammensetningen av mineraler og planteekstrakter virker pleiende og beroligende på ulike hudtilstander.
Titandioksid og sinkoksid vil blant annet roe og redusere rødhet mens sinkoksid er antibakteriell. Vi bruker også en rekke planteekstrakter og oljer som roer og lindrer.
Ikke testet på dyr.
Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. jane iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og vi er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen


Beskrivelse:
jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® er en av hovedaktørene innenfor mineralmakeup. Merket ble introdusert i 1994 og jane iredale var den første komplette serien på markedet som ikke bare tok hensyn til farger og konsistens, men også til hva som er bra for huden. Serien er basert på rene mineraler, pleiende planteekstrakter og høy ingredienskvalitet. Baseproduktene gir en fantastisk dekkevne med naturlig finish og frisk glød. Seks av baseproduktene inneholder også bredspektret UV-beskyttelse i tillegg til å være vannresistente i opptil 40 minutter, noe som gir en unik holdbarhet.
Den dag i dag er jane iredale en av de reneste mineralmakeupseriene på markedet, og produktene er kjent blant makeupartister så vel som hudterapeuter for sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.

jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® distribueres av Skintific AS.
Jane Iredale er presidenten og grunnleggeren av Iredale Mineral Cosmetics.
I 1994 lanserte hun mineralmakeupserien jane iredale. jane iredale var den første komplette serien på markedet som ikke bare tok hensyn til farger og konsistens, men også til hva som er bra for huden. Jane hadde lang fartstid innen TV- og filmbransjen der hun så skuespillere og modeller som slet med dårlig hud på grunn av all sminken de måtte bruke. Dette inspirerte henne til å utvikle en makeupserie som gjør godt for huden samtidig som den gir et flott resultat.
Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, og er produsert uten vanlige fyllstoff, bindemiddel, kjemiske fargestoff eller konserveringsmiddel. Den dag i dag er jane iredale en av de reneste mineralmakeupseriene på markedet, og produktene er kjent blant makeupartister så vel som hudterapeuter for sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.
Helteproduktet Amazing Base® ble lansert i 1994 og er fortsatt, over 20 år senere, et av de reneste og mest unike mineralpudderne som finnes. Noe av det som gjør mineralbasene til jane iredale så unike er de mikroniserte mineralene. De finknuste mineralene gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

Produktkvalitet og testing
Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet tilgjengelig for å sikre at du blir fornøyd med produktets konsistens, påføring, dekkevne og resultat. Seks av våre baseprodukter er i tillegg i samsvar med den nyeste teknologien tilgjengelig som sikrer bredspektret beskyttelse.
For å garantere den høye produktkvaliteten vi lover har alle produktene våre gjennomgått utvidede tester. I tillegg til alle testene hvert enkelt produkt må gjennom for å bli godkjent i USA og på de internasjonale markedene, har jane iredale utført flere tester som ikke er obligatoriske for kosmetiske produsenter. Dette er gjort fordi vi ønsker å tilby høy kvalitet på våre produkter og for at du skal føle deg trygg.
Vi kan derfor si at produktene våre er dermatologisk testet, sensitivitetstestet, hypo-allergene og irriterer ikke. Alle produkter utenom leppe- og øyemakeup er i tillegg ikke-komedogene. Det vil si at det er mindre sannsynlig at produktene tetter porer og bidrar til akne, noe som gjør de godt egnet for en sensitiv eller utbruddsdisponert hud.
Ingen av testene som gjennomføres innebærer dyr. Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting.

Visste du at det er viktig å rengjøre sminkekosten din?
Gode koster er viktig for flott makeup.
Våre verktøy er håndbundet av de beste naturlige materialene, og designet for myk og optimal påføring av din makeup. De har høy kvalitet og en lang levetid når de behandles godt.
*Vi anbefaler at du renser penslene dine regelmessig for å bevare den gode kvaliteten og
unngå bakterievekst.*
For pensler til flytende produkter anbefaler vi å vaske penslene én gang i uken, mens koster til tørre produkter bør vaskes annenhver uke.
Du trenger tre ting når du skal vaske penslene dine: mild såpe, lunkent vann og et rent håndkle som kostene kan ligge på mens de tørker.
Fukt håret på penselen og skum opp litt såpe i håndflaten din.
Bruk lunkent vann og pass på å ikke få vann ned i metallskaftet på penselen. Skyll godt og pass på å få med alle produktrester. Når vannet er klart, er penselen ren. Klem ut vannet og la penselen ligge flatt mens den tørker. 

 




The Power of Three – kombinasjonen av riktig pudder, tilhørende kost og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en perfekt finish og en holdbar makeup som varer hele dagen!



KILDER:
Tekst er lånt fra jane iredale hjemmeside.
https://www.janeiredale.no/
https://www.facebook.com/janeiredale.Norway/
Gå inn å ta en titt og gjerne lik facebook siden :-)

Jeg håper dere vil ta turen innom oss for å teste ut og se på utvalget av sminken, og selvfølgelig handle sminken din hos oss. Vi gleder oss.
Vi sees!

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør